torstai 3. tammikuuta 2013

Ikinörtin tietoisku: IKI-sähköpostiosoite



Muistatko ajan, jolloin matkapuhelinoperaattorin vaihto tarkoitti myös puhelinnumeron vaihtoa? Olit ikään kuin matkapuhelinoperaattorin ”vanki”.
Onko sähköpostiosoitteesi sidottu nykyiseen operaattoriin?
Onko sähköpostiosoitteesi tärkeä linkki muille yhteydenpidossa sinuun?
Hankkimalla ”ikuisen” osoitteen olet vapaa vaihtamaan laajakaistaoperaattoria tai sähköpostilaatikkoa ilman sähköpostiosoitteen vaihtoa.
IKI-osoitteen käyttöönotto on helppoa, koska sen voi tehdä vähitellen nykyisen sähköpostiosoitteen käytön rinnalla. Ilmoitat vain kaikille s-postia lähettäville IKI-osoitteesi.
Suomalainen IKI ry:n toiminta (www.iki.fi) perustuu sähköpostien lähettämiseen ”ikuiseen” pysyvään osoitteeseen, josta ne välitetään IKI ry:n jäsenen määrittelemään sähköpostiosoitteeseen. Osoitteita voi samanaikaisesti olla useitakin ja niiden ylläpito tapahtuu jäsenen itsensä toimesta netissä.

IKI ry:n liittymismaksu on 30 euroa. Yhdistys ei toistaiseksi ole perinyt muuta jäsenmaksua. Katso lisätietoja IKI ry:n verkkosivustolta iki.fi.

Simo Kännö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoinnissa on teknisiä ongelmia, lähetä kommenttiteksti sähköpostilla osoitteeseen info@entersenior.fi. Ylläpitäjä lisää kommentin haluamaasi juttuun nimellä tai nimimerkillä, jonka ilmoitat viestissä.